fredag, äntligen!

Godmorgon allesammans!
Vaknade kl 7 för att hinna med att plugga lite nu på morgonen, =) är nästan helt klar. Ska fixa mitt hår och klä på mig bara. Börjar egentligen om 10 min, alltså 20 i 9. Men ska skippa spanskan så jag börjar halv 10 ist. Skönt. Det är då vi har SO prov. Så hoppas jag sätter det nu, VG minst måste jag få.. skulle fått VG i slutbetyg förra terminen men skolkade för mycket så fick bara G :( aja kämpa är det som gäller!

Efter SO provet ska jag iallfal hem, mår nämligen inte så bra idag. Men måste göra provet så går på första lektion sen hem. Orkar inte hamna efter thats why ;)


krya er som ockå är sjuuka :( /nadya

andra världskriget!

''* Andra världskriget var på sätt och vis en fortsättning till första världskriget. Krigsutbrottet kom efter mellan krigstiden. Det var Hitlers tyskland som startade krigsutbrottet till andra världskriget genom att föröka utöka sitt tyskland till ett stort rik, hans måtto var ett land, ett folk och en ledare. Men det som verkligen bröt ut kriget var när Tyskland anföll Polen den 1 september år 1939. Det var ett så kallat blixtkrig där tyskarna anföll Polen snabbt med flygplan och pansar vagnar så att de blev väldigt överraskade. Efter redan 4 veckor hade tyskarna segrat över den polska armen och samtidigt hade sovjetunionen marscherat in på Polens östsida. Så sedan var Polen delat mellan sovjetunionen och Tyskland. Den 3 september förklarade Storbritannien och Frankrike krig mot Tyskland och andra världskriget var igång.''


detta fifflar jag med nu :O stackars mig...
hinner inte skriva mer, har huuur mycket so helst att göra & började nyss.. provet imorgon. SUCK!
/nadya

Helluu black :D

and bye brown/grey :s

Ja mitt hår är inte vackert! Min utväxt är typ gråå, hur fint är det?
Och mina toppar &restrerane hår är mörkbrunt. Mennu ska det BOORT ;)
/nadya


strul.

Det är lite struligt med mitt tangentbord -.- den hackar typ & får inte med alla bokstäverjag skriver. Så kanske tappar en bokstav eller råka sätta ihop ord. MEn då är et mitt tangentbord.. suck -.-

ALLTID NÅGOT JÄVLA KNAS! :s
/nadya

angående mitt hemma möte!?

Haha, det blev helt misslyckat =)
Var ju hemma hos Julia. Sen kolla vi på tv till 6 (då jag skulle vara hemma) så då drog jag, bussen var lite sen också. Så kom hem 18.40 typ. Så mamma blev nte så glad för att jag sket i hennesmöte. Det var tydligen viktigt för henne. Så hon ville ta min mobil och sa att jag inte fick gå ut :p Jag trodde hon drev, men hon närmade sig mitt rum (min mobil låg där inne) så jag rusa dit och tog den. Hahah, hon fick jaga mig lite sen gav jag upp! Men tyckte det var SUPER löjligt. Så jag fick litedamp..
/nadya


töntigt eller rätt? (av henne)


jobbig onsdag om vanligt!

chacha!

Så irriterande med skön dag! Imorse skulle vi ha haft syslöjd i 80 min. Men vi hade tydligen inställt. Så vi hade rast i 90 min (eftersom man har 10 min efter lektionen). Sen hade vi NO men den var också inställd -.- fast sen hade vi vanliga lektioner..

Kom hem för en stund sen, var och handla med mamiii =) Ska färga mitt hår & hon ska baka. najjjs? ofc.
/nadya

hem till Julias nya hem, NÄSTA!

Shaaa, slutade halv 2 idag :D as skönt!

Ska snart till Julia. Hon slutar 4 så får vänta på henne i 10 min.. Sen ska jag tydligen hem vid 6 för att vi skulle ha något jävla möte om att vi svär för mycket här hemma xDhahha, jag tyckteatt det var mobbat. Men min mamma vill inte att min lilla syster ska lära sig (vilket hon redan har gjort, hon slåss hela tiden :s) JÄVLIGT irriterande.. det måste hon ha fått från skolan, för vi slåss ju inte hemma. Vi snackar bara fult till varandra -.-

hahha, men kan ju berätta hurdet gick sen. PUSS /nadya

GODNATT!

hörs imorgon, kiss /n


/nadya

´Var tvungen att rusa, skulle möta upp Sofia, Madde & Jennifer. Dom sola medans jag och sofia satt och snacka lite. Haha, söt Madde. Hon vågade inte sola klart för hon trodde det var en råtta som sprang runt i solariumet ^^

Kom iaf precis hem, nu sitter jag och svullar choklad. Har varit super sugen på allt gott.. Jävla mens alltså!


söndag

Kom hem för någon minut sedan. Fixa mig lite fort sen skulle jag & Johanna till handen och fika, men vi fika i brandbergen ist :p haha. Sen så gick vi hem till henne och sökte jobb. Hoppas vi får något svar :O skulle verkligen behöva pengar nu till sommaren. annars också för den delen!

Ska ju kanske till Tunisien med sofia i sommar också, kan va bra och ha med sig lite extra pengar :)

Nu är jag iaf hemma, fixa lite mat till mig. Det fick bli kött med ungs potatis, brukar inte vara så förtjust i det. Men idag smakade det riktigt underbart! MUMS!
/nadya


myyys lördag!

Kom hem för en stund sen. Självklart sätter man sig vid datan på dirren ;) Idag har jag iallfal vart med Johanna. Vi har haft riktigt roligt (som vanligt?) haha absolut. Var hemma till 5 ungefär. Sen gick jag & mötte J så handla vi lite till våran middag vi skulle göra =) sen gick vi hem till henne och laga till en god middag. Det fick bli fläskfile med klyft potatis, bea på toppen med en underbar sallad :) efter maten så vart vi så sega & satt bara och snacka. Men senare så blev vi på skit bra humör och flumma sönder :D hahah!!

älskar dig sjukt Johanniish <3
/nadya


Kategorier:

Musik & Dröm! Så det är bara att kika in är, kolla nys igenom lite på vårat Arkiv. Så la jag in lite låtar i den nya kategorin Musik. Men la inte in allt, vi har ju bloggat ett tag så skulle ta ett tag. Har ej tid med. Nu tänkte jag ta och ringa Johann sen börja fixa mig lite.. somna nämligen med mitt smink! usch :(

Sen ska jag ju som sagt ha myskväll med Johanna. Simon undra om vi skulle med på fest här i närheten, får se. Om johanna vill/orkar så följer jag med :) men kommer INTE dricka då. Blir bara att umgås isåfall. Men vi får helt enkelt se hur det blir.

puss på er /nadya

skön remix


flytt för Julia

Super roligt. Julia flyttar ju idag =) får se när man får komma dit & se hur det ser ut där. Tur att det inte är så långt borta heller. Men vi får väl se när hon bloggar igen, hon måste ju som sagt packa upp och så! :)

(julia, ta lite bilder och visa bloggen sen)
/nadya


Godmorgon!

Vaknade för en stund sen. Mamma väckte mig för att jag skulle diska -.- suck!!
Men la mig iaf ganska tidigt. 00:40 kallar jag tidigt iallfal =).

Men drömde iaf en jätte skum dröm :O Om att jag & min familj hade flyttat till handen. Sen så skulle jag & min mamma till centrum & handla lite och då var man typ tvungen att gå igenom en gång. Det såg ut som värsta ghettot (i min dröm) sen så kom det fram en massa killar till mig & min mamma , minns inte vad dom sa. Men sen så helt plötsligt blev dom sura och slängde en bomb i gången där vi var. Så jag flööög bak & slog i skallen. Sen så hitta jag inte min mamma och då börja jag stor böla. Sen så hitta jag henne, då står hon och min lilla syster som ingenting inne på ica.
(ni vet ju att man kan hoppa från en dröm till en annan mitt i drömmen)
det gjorde jag iaf nu.

Helt plötsligt var jag & julia på en öde ö (har drömt den här drömmen förut) med några killar. Sen så fanns det tydligen en port ovanför ett berg. Och alla killarna drog och låste den där porten så att vi inte kunde komma där ifrån. Men eftersom jag dömt drömmen förut viste jag vad som skulle hända, så var ej rädd :) Jag gick bort till Julia (hon badade) sen så ser vi att det kom en jätte stor båt emot oss (det var kålsvart) så vi gömde oss.
(helt plötsligt var vi innomhus :s) Från den där båten kom det 2 killar. Dom hade super mycket dricka (eftersom vi tydligen var innomhus nu så hade vi fest) så vi ringde dit as mycket folk. Vi sket i hur mycket vi rev runt för det var nte vi som bodde där. Sen helt plötsligt kom en persons föräldrar dit och blev skit lacka.. sen väckte mamma mig :s

hahhah, as konstig dröm!

Tror jag ska börja skriva ner mina drömmar =) skiter i om ni inte bryr er för ni behöver inte läsa dom då. Men kan vara roligt att läsa sen om några år =) thihi!
/nadya


lugn fredag

Godkväll allesammans.
Har varit super dålig på uppdatering men har inte orkat blogga ;) Men vart i skolan som vanligt, hade redovisning om solen på NOn idag, gick faktiskt super =). Efter skolan drog jag hem & var hemma till 8 ungefär, sen drog jag hem till Johanna snacka lite och så. Senare träffa jag max & nu är jag hemma.

Imorgon ska jag ha en myskväll med sötnosen Johanna! (: MYS!
Men slänger väl in ett morgon inlägg? maby. Håll utkik
/nadya


svar:

Postat av: The Pretty One
Vart har du köpt tröjan på bild nr. 3 ?

Jag vet inte vart den är köpt. Det var länge sen jag köpte den, desutom fick jag den av min bror.
Kan ju fråga honom när han är hemma någongång.
/nadya

Tänkte bara säga...

Att jag nog inte kommer blogga på några dagar. Inte för att jag har uppdaterat så mkt nu på senaste men ändå. Anledningen är att jag ska flytta så jag måste hjälpa till att packa idag och imrn sen måste jag hjälpa till att flytta på lördag:) sen kanske det tar ett tag att fixa internet i don't know men hejdå /Julia

WEBB BILDER!


bjud på dig!


Me and jaolia, men shit ingen form på ögonbrynet xD (nadya alltså)


men pretty woman!


monkey face!

/nadya


geeko hos royana!

Hejsan sitter hemma hos Roysan!
Vi har precis kollat på mer än 500 gammla bilder, hahah sjukt fula/söta :) på både mig,amlo, royana & johanna. Och en massa annat folk..

Men här bjuder vi ¨på en geek bild /nadya!

videoinlägg /julia


Outfit

/Julia

hiss/diss


OMG! så jävla snyyygggggg!


uäk?!

/julia 


´helg

tjatja, orkar inte förklara min helg i detajl.

Jag & johanna drog på fest i tumba igår, det blev den jävla massa dram där iaf. Vi gick och la oss vid 5 & vaknade halv 9 ;/ suck! Alltid sover man så lite -.-
Sen så drog jag & johanna hem vid 10 tiden, när vi var i handen käka vi donken. Ojojoj vad gott det var alltså :O

sen så drog jag hem duscha, sminka mig & bytte om. Mötte johanna en snabbis sen drog jag till max, sen träffa jag johanna igen =) kom hem för en timma sen kanske. Nu sitter jag och äter, muuumms!


/nadya

han bad en bön och titta ut genom fönstret, sen gick han in och ströp sin syster i sömnen..


Karu Kari

den ända låten som jag gillar riktigt mycket som är på svenska, lyssna på hela det
är som en berättelse.. en sorglig berätelse!

vet att den är gammal, men har haft den till och från på min mobil
(när jag har en låt har jag den i en månad sen tröttnar jag på den)
sen om nån har den ber jag den skicka och den här har jag haft ett antal gånger
love it! ♥

/julia

 


dagens köp


99:- hos frisören

har inte testat den riktigt ännu, tog bara lite och testade i hissen,
konstig könsla i hårbotten håret känns som tyg typ, men det blev volym ialf,
ska testa i hela håret imrn.
för er som inte fattar vad detta är, så är det ett pulver
man tar i hårbotten som gör så att man får volym :)


lite blandade bilder från januari


haha.. royana and me på nyår <3


topia när vi åt på mongolidiskresturan ! :D


lisa och hennes... vän


jag och lisa baka, äkta profsen!


ett skämt eller? :o


så jävla skön "för dessa pengar kan man köpa en pistol"


ska försöka blogga mer nu!


bild från tidigare idag :)

spelar café world nu hehe, alltid är det nått spel..




uppdatering av julia

ojoj vilken dålig statestik.. är det bara för jag inte har bloggat eller? haha nej jag skoja bara!
jag orkar faktiskt inte skriva nått speciellt nu heller men tänkte lägga in en videoblogg som jag inte har pallat lägga in föränns nu, den är typ 2 veckor gammal xD

ska försöka blogga så fort jag får tid och lust, har lite bilder och sånt som jag kan bjuda på sen,
men nu ska jag taggggaaa. ska dra till stan med royana, måste köpa en dust it eller vad de heter (bilden)
sen ska jag kolla på väska också, vi ville se snabba cash, men den va heeelt slut överallt :(



/julia


fredag!

Slutade halv 11 idag, super skönt! =)
Får se vad dagen har att erbjuda. chao!
/nadya


old memories!



När jag hör den här låten tänker jag direkt på när jag bodde i Ånge! (4-6 timmar här ifrån). Det fanns ett jätte högt berg där som jag & min familj brukde åka till någon gång ibland. Då kom alltid den här låten. Låten är ju super gammal men jag gick ju trotts allt bara i 2an då. Alltså var jag bara 8 år, nu är jag ju 15. Så det var ju 7 år sen ;) nåväl det var goda tider det.. saknar min fd bästis Johanna!!! :(

/nadya


tråk med tema vecka.

Godkväll.
Kom hem för inte så länge sen, vart hos Johanna en snabbis.
Har iallfal precis fått i mig lite mat dvs att jag är mätt. Skönt, får ju typ gå hungrig på dagarna för det är så äcklig mat i skolan hela tiden -.- Men idag gick jag faktiskt hem och åt vid lunch tid. Sen gick jag aldrig tillbaka till skolan igen, kände att det vi gör just nu (tema vecka) inte lockar mig speciellt mycket. Detta går ju ej på betygen heller. Så jag fick vara hemma och chilla galet medans folket var i skolan och ''slet''.

What ever. Idag kom iaf min morbror & min kusin till mig =) Det var skoj eftersom det inte är så ofta man får se dom nu för tiden. Jaja, så har iallfal min dag sett ut!
Min kväll kommer väl spenderas liten stund till vid datan sen tänkte jag ta & lägga mig faktiskt. Var väldig trött idag, somna liten stund på dagen. Men tvinga upp mig så att det skulle bli skönare att lägga sig ikväll ;)

Duscha måste jag iallafal göra innan läggdags!
/nadya

film dag/kväll =)

kollade ju på instängd 1 med simon ikväll. Det var super roligt, haha =) jag var så snäll mot honom (6) nej men han är ju så seg ibland så jag mobba han lite för det :) sen så var det han som var super rädd medans jag satt och as garva hela filmen. Fast jag hoppa faktiskt till en gång, det kan jag erkänna! (:

kollade även på film hos johnanna också =) fighter. den var bra
GODNATT!
/nadya

onsdag

hejhej =)
sitter hemma hos johanna. Slutade kl 1.
Senare ska jag hem till Simon & kolla på film. Men vi hörs när jag kommer hem.


Från i nyår =)


nyår =)

/nadya


Mat är kärlek!<3

nu ska jag gå & äta för jag är suuper hungrig. Hann inte äta frukost imose & det var inte god mat alls i skolan. så nu är det maat som gäller :D Sen senare ska jag till sebastian igen. Så vi hörs väl antagligen när jag kommer hem igen?!

/nadya

bort med skiten!

Slutade nyss =) weeii!
Eftersom att vi har tema vecka så har vi inga vanliga lektioner. Det är skit tråkigt det vi gör, men bättre en lektioner iallfal. Skönt att komma hem tidigare iallafal.

Nu när jag kom hem så ser jag mamma i mitt rum stå och mublera & rensa bort alla michelles skit leksaker som hon aldrig leker med. Skönt och bli av med en massa för hon har så mycket leksaker som hon aldrig ens leker med, hon har ju ett eget lekrum. Så var riktigt stökigt där inne. & så fort jag städar, så dagen efter är det kaos igen -.- så tröttsamt. Därför är det skönt att bli av med allt =) hon kommer väl inte bli lika glad (a)
/nadya

internet fucka upp igår

.. så kunde inte blogga! Men vad iallfal med sebastian igår, mer gjorde jag inte.
/nadya


gårdagen!

Shaa!

Igår vart en ganska misslyckad kväll om jag får säga det själv!
Jag & johanna förkröka hos henne, vi drack vin & åt kex. Det var faktiskt mysiig =) sen gick vi ner till bussen då vi båda var på riktigt bra humör :d sen så när vi kom fram så mötte vi upp simon & johan. Sen gick vi till festen. Det var hyfsat med folk där & det var väl helt okej, men sen vid typ halv 1 tiden var alla tvunga att dra.. Så när jag skulle ner & hämta min jacka så var den borta så jag trodde någon hade snott den. Men sen hitta jag den i badkaret? Sen när jag kolla i min fika var johannas gamla mobil borta som ja lånade av henne & mitt recept till mina p-piller, lixom hallå?

aja, sen drog vi iallafal hem. Somnade halv 4, och vaknadehalv 2. Då vi åt frukost & kollade på flickan som leker med elden =)

/ NADYA


lovets sluut!

Godmorgon.. vaknade kl 1 men har varit lite upptagen med att städa & ätit frukost (duktiga jag!).
Ska snart in i duschen & sen ska jag börja fixa mig. Sen ska jag ringa Johanna och se hur det blir idag!

men skriver mer när jag vet exakt hur det blir, har ju lite planer inför idag. Men det kan ändras fort ;)

/nadya

wuuu, shockis nadya

nej, nu ska jag svulla med godis & kolla tv!! Hejdå!

tänk på att det är 2010, alltså nytt år! =)

Hur har året varit för dig? - bra!
Bättre än förra året?  - Aa, hittills =)
Någonting du aldrig kommer glömma ? - hemligt
Har du flyttat under året? - Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - ingen aning

KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit under året ? - dålig
Har du varit kär? - Jaa
Har någon sagt jag älskar dig till dig?- Ja, klart?
Har du haft ett hemligt förhållande? - jaa :)

SORG & HÄMND:

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Ja
Har  någon i din släkt avlidit? - Nej
Har du slagit någon med knytnäven? - Ja
Varit i slagsmål? - Nja, inte vad jag minns


PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? - ja, såklart! har väl alla?
Isåfall vad? - för mycket!
Har du skämt ut dig? - Ja! :p
Har du ljugit för en vän? - Ja?
Har du blivit tagen av polisen?  - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - men ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - haha, jaa


SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Brandbergsskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - aa
Hatar du något/någon på din skola? - Nej
Har du gjort något framsteg? - ja
Haft alla rätt på ett prov? - Ja


VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? - Japp!
Har du förlorat någon vän? - Nej, tur det.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Säkert
Har du ljugit för en bästavän? - hmm.. inte vad jag vet

/nadya


tis,ons&tors!

Har inte bloggat på ungefär 3 dagar nu. Men har inte haft tid eller ork..

Tisdags: Vaknade tidigt & åkte till stan där jag mötte johanna. Följde med henne när hon skulle shoppa =) Sen åkte vi hem och bara tog det lungt. Vi hade ingenting för oss så vi åkte in till stan igen & fikade inne på medis. Så otroligt mysigt där :) sen så messa en kompis och sa att det var fest i tumba. Så vi åkte hem & fixa oss, sen så åkte vi in till stan igen, kl var 10 när vi åkte. Sen kom vi fram till festen halv 1 ungefär -.- fett sent! Men vi drack och hade trevligt. Hahahah!! jävligt roligt hade vi också (a) sen åkte vi hem vid 6 tiden. Hem till en kompis och sov där..

Onsdag: På morgonen var jag ju självklart jävligt bakis. Mådde illa som f*n, trodde verkligen jag skulle spy!
Vi kom hem vid 6 tiden, då jag bara åt & chillade galet. Men vi hade endå sjukt roligt på hem vägen, :p hahah alltid jag & johanna!

Idag: Blev väckt halv 10 -.- KUUUL!! Men min mamma är magsjuk så var tvungen att ta hand om min lillebror. Så jag har gjort det hela dagen. Förutom vid typ 8 tiden, då drog jag & Johanna ner och käka pizza sen solade vi också =) så nu är man inte så viit längre ;) sen drog vi upp till henne & snacka om vad vi har gjort detta lov. hahah, dog av skratt :d har haft super roligt det här lovet & har kommit mycket nämre johanna =) super glad för det!

/nadya


Att göra imrn /julia

*städa mitt rum! *duscha *umgås lite med min syster *sätta på lösnaglar *lämna tillbaka filmen vi hyrde *gå på resturang med sofia :-D

en till rebus







vissa kanske inte vet vad rebus är, emn fattar nu nu xD

/julia


REBUS! haha det är nog bara rosen som fattar



sär+åker=säråker (söråker)


piercing i ögonbrynet



jag tror jag skulle passa, men jag skulle aldrig få göra där :(


tråkig lista för dom som har tråkigt

gick upp elva idag för jag kan aldrig somna på kvällarna så
ikväll kommer det bli mkt lätttare att somna ;)
idag ska jag ju träffa nadya, vi ska köpa guuudis
fast jag har typ inga pengar men det löser sej nog :/
sen lite senare kanske vi skulle träffa royana, emma, bea och cornelia
men vi får se.

SKOLA:

Är du duktig i skolan? ja, inte bäst men duktig
Har du bra betyg? hyfsade
Har du fått göra om ett prov någongång? ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? ja
Sköter du dej i skolan? ja jag är duktig sa jag ju!
Har du tuggat tuggummi under skoltid? men ja
Haft mobilen på lektionstid? man stänger väll inte av den varje lektion?
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? ja

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? 4 st
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? ja?
Trivs hemma? oftast, såklart inte alltid
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? ja, men det har inte gått så bra xD
Har skrikit och slagit din mamma? skrikit vet jag inte hur många gånge, slagit har jag inte gjort direkt bara knuffat bort och slgit på skoj haha.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? tror inte det
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? oja haah
Du älskar din familj oavsett vad som händer? såklart, eller inte om dom gick runt och mörda folk kanske?

VÄNNER:

Du har vänner? haha ja
Du brukar vara med? brukar alltid vara med nadya, men har inte varit det på skit länge, men med nadya och rosen typ.
Vem/vilka var du med sist? rosen
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? men ja såklart
Är det okej att ha kill-kompisar? ja vad spelar det för roll
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? NEJ :s
Har du blivit av med någon vän på sista tiden?
melina kan man ju säga att jag blivit av med men hon är inte död,
fast ibland käns det som de.

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? ja
Tar kort på dina bröst? nej
Använder foundation på läpparna? ja varje dagww! hahah
Super dej packad varje helg? nej
Du har pussat en tjej? - ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? inte vet jag
Ditt hår e knallblont? nej

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? nja
När grät du senast? nån dag sen i sömnen
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? nej
Du har slagit ner någon? nej
Du har skadat någon med flit? ja
Har du någon gång viljat döda någon? ja haha
Vem bråkade du senast med? jag bråkar typ aldrig haha, men säkert mamma eller pappa
Du har blivit våldtagen? nej och om jag hade de skulle jag verkligen inte skriva det här, dum fråga :S

ÖVRIGT:

Motto? - dask!
Film? - många
Musikgenre? - musikstil isf heeelt blandat
Lyssnade senast på? nån låt på bloggen
Var det här kul? nej, men tidsfördriv
Namn: Julia Mikaela Lindberg
Född: 29/9 1994
Bor: brandbergen
Smeknamn: jaolia isf
Familj: mamma, pappa lillasyster
Skola: vendelsömalmskolan

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:

Saknat något: ja
Ångrat något: säkert
Ljugit: vet inte
Kännt dig sämst: tror inte det
Gråtit: nej
Skrattat: men alla människor skrattar varje dag, dum fråga
Varit sjuk: nej
Varit utomlands: nej
Kramat någon: ja

/julia

music


slapp söndag!

Hejsan guzz!
Kom hem för en timma sen, var i stan med Johanna & Fika igen =) det var så mysigt igår så vi drog dit idag igen. Innan det sov jag & var skit seg hela dagen.. Så typiskt mig att sova bort dagen -.-


Har varit skiit sugen på godis & allt möjligt fett. Så jag och julia kom fram till att vi skulle ha tjockis kväll imorgon =) muuumss. Länge sen man var med henne så det är ju perfa!!
/nadya


julia här

har inte bloggat på skit länge i know, har ingen blogglust nu heller så hejdå HAHA


söt bild på mej! hahahah


wupps!

Måste slagga nu. Ska nämligen upp halv 9 imorgon. Ska träffa anton kl 9 på morgonen och ge hans busskort. Eftersom jag kom hem nyss så hann jag inte göra det nu..

GODNATT!/n

min kväll/dag!

godkväll!

Jag vaknde runt två tiden på dagen, började direkt städa hemma. Skulle städa mitt rum också men det hann jag ej med, tvättade också. Blev klar med allt runt 7 tiden. Skit sent :O Skulle ju dragit på fest som planerat, men det var lite sent och jag tappa lusten helt. Så jag & Johanna åkte in till stan vid 8 tiden och tog en fika på medis. Det var skit mysigt, vi planera lite om våra sommar löften vi ska ha..

1: Tälta med sjuk mycket mat, dricka, roligt folk & annat mysigt & kul.
2: Åka båt (det kan vara allt ifrån gummi båt till kryssning)
3: Åka till något roligt ställe (grönalund,liseberg eller skara sommar land, öland)
4: skaffa sommar jobb
5: bada neck!

trevligt va? :) det var allt vi kom fram till just då iallfal.. Efter att vi hade druckit upp våra varma chocklader messa en kompis till mig och fråga om vi ville komma på fest i mörby. Vist, varför inte tänker vi. Men sen så ba naaj, vi träffar max och några ist. Fast det blev inte heller av. Så när vi sitter på bussen på väg hem träffar vi några bekanta & så fråga dom om vi ville komma på fest. Ja det ville vi eftersom att det var här i brandbergen där vi bor. Så jag kom nyss hem, inte full men inte nykter!
/nadya 


SNYGGING




det va han jag snackade om han som är med i transamerica, skit snygg :D

/julia


det gick trotts ''allt''

Ja som sagt så har jag inte fixat mig alls idag eftersom att jag endå inte har gjort någonting.. första dagen på hela lovet jag bara sitter hemma :o det får inte hända igen!!!

Tillbaks där vi var.. har fortf i mina lockar från igår så dom är lite hängiga och slitna eftersom att jag har sovit i dom, sen har jag bara satt på mig något mysig - alltå mjukis kläder :) sen lite snabbt på kladdat smink. Så vad kan man begära? ingen fin nadya direkt!

jag vet att jag filmar som en kråka i början, men sen ser man hela mig.


alltid samma knas!

gjorde nyss ett VB men min data hänger sig hela tiden, fattar inte vad det är frågan om.. så jag kan inte lägga in videon. Jag har iallfal skiit ont i min rygg eftersom att datan typ är på mitt golv så sitter bokstavligen som en puckel rygg! nej, slut pratat. Nu ska jag gå och äta, hörs imrogon.

kyss /n

JANUARII?!

shiit vad tiden har runnit, det är liksom redan januari. Vad är detta?!
Jag är väl inte ensam om att tiden har gått väldigt fort?

/nadya

tråkig daag!

KOm nyss hem från en promenad med Anton.. Skönt att komma ut lite idag. Har suttit vid datan som en puckel rygg hela dagen -.-

Blev bjuden på fest, men kl var 10 då och jag hade inte ens kommit ur mina sov kläder då xD som sagt, har suttit vid datan hela dagen.. Skulle vara nice om jag drog för man vill passa på att göra massa nu när det väl är lov. Man måste ju inte dricka men bara man kommer ut och umgås liksom :) det som var bra också var att festen var där jag bodde så det var ju lite syynd!

Men imorgon ska jag träffa julia, senare mot kvällen ska jag leta lite =)
/nadya

alltid jag..

haha, jag vet att det blir tyst lite då och då. Men jag tänker på så mycket annat samtidigt, på vad jag ska säga, inte säga. haha så det blir lite konstigt.. men något att kolla på iaf ;)


kan ju fortf

.. inte lägga in bilder :( suger fett hårt.

gjorde en VB igår. kanske lägger upp =)
/nadya


första dagen 2010!

Vakna halv 3 på dagen. Sen dess har jag bara degat i soffan. Åt nyss middag.
Ska börja fixa mig snart om jag ska ut ikv. Jag och Jojjo tänkte dra på fest idag eftersom att det inte blev något igår. Men har jätte ont i magen & jag är skít seg så jag tror inte att det blir något festande idag inte..

hm.. ja inte så rolig första dag på 2010!
Men som sagt, nu är det nytt år alltså nya tag =) wiiiie!
/ nadya


nyår!

Fixade mig hemma hos Johanna & senare vid 9 tiden drog jag hem och åt mat med familjen. Blev en ganska sen middag men mysigt iaf! Sen ringde jag Johanna för vi skulle mötas och dra till tyresö på fest. Men han som sa att vi fick komma sa att de var fullt. Så vi leta lite andra ställen men det slutade med att kl blev för mycket så jag & Johanna var hos mig och kolla på utsikten över hela sthlm. Jag ser ju ut över globen & allt =) Det var riktigt fiiiiiint. Vid halv 1 tiden drog vi hem till henne och kolla på film, sen snacka vi ett tag. Halv 4 kom jag hem. Somnade runt 4 tiden.

Årets första puss fick iallfal min älskade Johanna exakt 00:00 :)<3
/nadya

Om nyår

Bloggar från mobilen så kan bara lägga in en bild från igår men de kommer nog mer sen fast de blev inte så många. Men först fixade vi oss gick och åt pizza och köpte cigg. Sen gjorde jag och roys räkmackor och pizza till alla, de blev lyckat :) Sen viste vi inte riktigt vad vi skulle göra men vi tog fram chips och godis och gick ut och rökte hela tiden för att bli av med dom. Sen dansade vi och så. Sen vid halv 12 hade jag och rosen kanske 8cigg kvar så vi fick panik xd sen gick vi ut och smällde raketer vid 12, vad lite de va ändå hade förväntat mej mer, sen gick vi upp igen för grannarna va helt galna, sen kollade vi ut genom fönstret för de är utsikt över globen och så skit fint! Sen kom emilia och vi smällde smällare sen kolla vi på 2 filmer. Lilja 4ever va skit bra och transfilmen va konstig och inte speciellt bra det ända va att det va en skit snygg kille i filmen så alla satt och dreggla så hela rummet blev helt drägligt Hahaha!skoja:p sen somna jag. /Julia

RSS 2.0