måndag

slutade tidigt idag, halv 2. Härligt! Idag ska jag väl bara sitta hemma för det är inte så fint väder ute så orkar inte gå ut. Ska nog sätta mig framför tv:n senare ikv. det var flera flera dagar sen jag glodde på tv :O ett måste!
nog med det. hörs senare!
/nadya

<3

När hans hjärtslag blir din musik,
när hans andetag kan bilda din atmosfär,
när du blivit beroende av hans leende,
när det bara är han som kan göra dig hel,
när hans röst blir din enda tröst,
då vet man att man är kär,
på riktigt.

data = uppdatering?

kände för att skriva ett litet inlägg

var ju ett tag sen ja bloggade. men eftersom att jag typ har fått min lillasysters laptopp så kan jag ju passa på och uppdatera lite då och då! Just nu har jag inte mycket och prata om, min dag har varit vääldigt seg & lat! Vaknade vid 1 tiden men var fortfarande riktigt trött men har inga gardiner i mitt rum för jag har inte orkar hänga tillbaka dom efter att jag skulle byta (yes, u know me! lat som en latlus? haha) what ever.. så solen sken in som fan så jag inte kunde somna om. Vette fan vad min dag har tillbringats till? typ gott med lodar kläder hela dagen hemma iaf. vid 6 tiden tog jag en dusch och fixa & dona hemma tills 8 ungefär, sen drog jag ut och träffa två kompisar. Nu har jag ätit och spelat lite kort med lillsyrran ;) inte mer med de!

Imorgon är det skola, suuck! men slutar iofs halv 2 vilket är tur för är alltid så seg på måndagar, vill oftast bara hem och chilla gal1. aja, får väl räcka för min del! / kramiiz - nadya !

så jävla bra /nadya


RSS 2.0