slingat håret

nu är det tredje gången jag slingar håret.
börjar bli lite nöjd nu :) och sommaren är ju på g
så de kommer ju blekas lite också.
ska inte slinga mer på ett tag nu ialf för de blir slitet.
har duschat, är ingen fett skalle
vet att jag inte bloggat på länge men fick lite
lust nu asså, men som ni vet:
jag är för lat för att blogga!
/julia

äntligen funkar det!

Alltså att lägga in bilder :) nu fattas det bara en kamra så kommer det genast bli roligare och blogga + läsa! Förstår inte varför julia inte bloggar. Hon har liksom en egen data, webb kamera, mobil kamera + digital kamera :O

aja.. lata människa!!!
/nadya


blondin så fin!

Jag ska bli blond ;) jag har blekt mitt hår 4 gånger dom senaste 2 dagarna. Men eftersom att jag hade så mörkt hår innan så tar det gansk lång tid! :/ suck! Så nu går jag runt med orange hår.. snyggt!

en 4 års gammal bild på miig när jag var blond :)
 


Från åk 8!


haha.. Bild från min födelsedag (i skolan)


Saknar redan mitt bruna hår.. :(

Nej, men det ska bli snyggt med blondt hår nu inför sommaren & dessutom så hade jag faktiskt tröttnat på mitt bruna hår. Har haft det ganska länge nu och börjar vänja mig med mitt oranga hår x) kommer bli mycket finare med blondt!

/nadya


skulle..

bloggat oftare om jag kunde lägga in bilder. För det blir ju lite roligare för er läsare om det finns bilder och kolla på ist för bara en lång text. Vet inte vad det är för fel på min dator :o men men..

/nadya

Godmorgon!

Ledig idag! Så jävla skönt. Nu har jag varit ledig i 5 dagar så det käns som ett litet lov bara att lovet inte har varit så roligt -.-

Juste! Igår så drog jag och Johanna ut vid 9 tiden, vi skulle ta en powerwolk. Så vi gick i rasktakt ner till raman hon och jag bara. Och eftersom att det är vinter så är det bläck svart när kl är 9. Och nere vid raman (en sjö) så finns det verkligen inga lampor. Så hon och jag går in på den där lilla stigen in mot sjön, och så stannar Jojo upp. ''det står någon där'' och så pekar hon in mot skogen. Asso herregud, jag tog tag i johanna och gap skrek i typ 2 min, kunde inte sluta :O fick sån panik! Sen börja jag stor böla xD Jisses, det var inte roligt! Sen lugna johanna ner mig så gick vi ner till sjön och hämta andan lite. Sen tog vi en annan väg hem för vi vågade inte gå tillbaka. Jo vad händer då? haha, vi går vilse xD men sen hitta vi en stig som vi följde & då hamna vi rätt.. Ska iaf aldrig gå dit när det är så där mörkt med bara johanna!!!! :)

Idag så ska väl min dag gå åt att plugga. Det är ett måste!
/nadya


wups, i'm a live!

Oj nu var det länge sen sist jag bloggade :O nej men har inte haft blogg lust alls.. nu väntar jag på att johanna ska bli klar så vi kan dra oss till fest. Igår var vi också på fest, men jag drack kanske 3 öl så kände ingenting :) men det var nice, för förra helgen var jag riktigt borta så nu tar jag nog det lite lugnt i fortsättningen. Ikväll får vi väl se hur det blir med drickandet. Tror det kommer vara nyktert, i think! Ska hem tidigt också så jag kommer upp imorgon, MÅSTE plugga & så ska jag hem på middag hos min kära mormor =)

fan vad skönt det var och blogga ändå =) var ju ganska läänge sen. kanske börjar igen ? hmm.. jo vi får väl se.
puss
/nadya


RSS 2.0