vill verkligen förändra mitt hår

gud vad jag är trött på att vara mörkbrunhårg, det är den ända
hårfärgen jag har färgat till förutom när jag desperat-blekte
mitt hår i sommras :/
jag funderar på naturligt blond (slinga håret 3/4 gånger)
eller färga håret lite rödaktigt (misstolka inte)
men det finns nackdelar med dom båda..
eftersom jag är ganska mörkhårig nu så
kommer det bli svårt att få det blont och jag kommer behöva slinga många gånger..
och om jag färgar hårt rödbrunt är jag rädd för att det kommer bli FÖR rött!
aja får se hur de blir, kommer nog bli blond till sommaren ialf :)

något sånt här liknande:

blondt/ljusbrunt



rödbrun



/julia


Ont i halsen

Hade skit ont i halsen igår och imorse har de fortfarande men de blev bättre när jag drack te och åt glass :p nu måste jag plugga för att inte komma efter eftersom jag är hemma från skolan, tur att jag hade min matte bok och spanska boken hemma då. Men nu måste jag faktisk slå upp boken! En sak bara... Barnprogram suger nu för tiden, mkt bättre när jag va liten nu är de bara massa psykprogram inte konstigt att vissa ungar är helt psyk haha xD /Julia

glad alla <3 dag

/n

haha, glömde att jag hade en blogg!

Faktiskt sant :) men har inte haft tid eller ens en tanke på att blogga. Läste just några bloggar, sen så kom jag på att jag hade en egen, haha smart va? :) aja, blev iaf lite chockad när jag såg att Julia hade bloggat..

Igår var jag riktigt jävla taggad så jag & Johanna drog på fest i tumba. Hemma hos putte, där det var några. Sen när kl var 1 drog vi på efterfest en halv timma från putte, och vi gick :O tur att man hade lite alkohol i kroppen skulle vart död annars. Mina händer var knall röda, skojjar inte! Där var det väl helt okej, inte så roligt så vi drog tillbaka till putte kl 5 typ. Sen satt vi och snacka & var sociala :) riktigt roligt faktiskt. Sen satte jag & några andra i soffan. Haha, sen satt en kille och snacka om sitt kärleks liv som inte var så intressant så jag somna i en killes famn, stackarn! Bara för jag somna i hans knä så kunde han inte röra sig så han har typ nackspärr nu xD hahah! Så somnade kl 8 och vaknade halv 10 SOM VANLIGT ingen fucking sömn :( alla var iaf tvugna att dra typ direkt för putte skulle jobba. Så jag och Jojo drog till donken och svulla. Så fort jag kom hem slockna jag och vaknade inte för en kl 5.

Sen träffa jag Sofia, sen blev jag jagad :O sen träffa jag Johanna..
godnatt <3 /nadya


en sak kan jag lova er..



att även om dom här skorna blir största modet och alla går runt i dom,
kommer jag aldrig i hela mitt liv ha på mej något av dessa par, ugly!

FET DISS

/julia


Nationella

Jag och angelica på bilden :) Hade nationella imorse gick antingen skit bra eller skit dåligt. Jag va is kall kan man säga jag skrev 10 sidor jag kunde typ inte sluta skriva xd så är de alltid när jag ska skriva. Men jag läste inte igenom sen drog jag hem, så nu är jag hemma och har varit de ett tag. Har ätit billypizza (Asså fy fan jag gillar verkligen inte fryst mat, bara gååårbis ask Nadya :D) sen har jag ätit 2pasionsfrukter vårdens godaste frukt, synd att den är dyr :( annars skulle jag äta 20om dagen... Aja ska snart tbx till skolan och gå på 2 lektioner sen ska jag hem och söka gymnasium /Julia

fredag, ishokey är inte så tråk att kolla på :)

Chaa!
Kom precis hem från ishokey match =) Skulle ju bara vart hemma idag egentligen eftersom att jag har vart sjuk sen i onsdags :/ stackars mig! Men jag mådda mycket bättre idag. Så drog till gullmars vid 6 tiden och mötte upp Johanna,Emma & Lovisa. Sen mötte vi Hanna, hennes kille och hennes killes kompis (kommer inte ihåg deras namn :$) Iaf. Så gick vi till hovet och kolla på match. Jag hejar inte på någonting men självklart ville jag ju sitta med min älskling Johanna, och hon hejar på AIK. Men vi råka sätta oss på fel sida, haha det var så kul när DIF gjorde mål, alla blev helt galna och skrek och sjöng. Jag och Jojo blev smått irri. Men när det vart halvlek så flytta vi oss =) men det fanns typ 5 aikare där? hahah.. aja, 2-0 till djurgården.

När det var slut så åkte lovisa,emma och dom hem. Jag och johanna åkte till gullmars och flumma lite =) haha, undra vad folket som såg oss tänkte :d nej men jag och johanna har bara humor & är lite sköna av oss (: thihi! kom iallafal precis hem..
skola imorgon så måste strax i säng -.- SUCK!

/nadya

kommer nog inte blogga på ett tag

hade ju inget internett i 1 vecka eller vad de va, lite jobbigt.
men tänkte bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever :)
har ju som sagt flyttat nu och det känns riktigt bra faktiskt,
trodde de skulle kännas skit konstigt men känner mej redan som hemma.
men har ingen blogglust, ovanligt? nej! så chaobellachao!

/julia

ps. ska fixa så jag kan va inne från min mobil också, det är ju mest den jag brukade blogga ifrån :)


nån jätte gammal bild på saga, mej, sofia och royana xD


roligt skämt?


för er som inte ser vad det står så står det nått om att äta bajs typ?


wtf, tyska?


/julia


hos royana!

Kom hem till Royana för en liten stund sen. Inte planerat direkt, men kul för det var jätte länge sen sist vi sågs =) Har precis vart och handlat chips,läsk & cigg. Allt man behöver nu ;) får väl se om jag bloggar mer när jag kommer hem. Men tror inte det , puss //




fre,lörd,sönd,månd!

har haft fullt upp hela helgen..

i fredags var jag johanna,emma & niklas hemma hos lovisa. Vi skulle bada jacuzi men det var för mycket snö över så det skulle ta för lång tid att ploga bort =) men vi hade trevligt ändå. Satt och drack lite och snacka.. Kom hem vid 1 då åt jag taco sen slockna jag på dirren. Var skit trött

i lördags var jag johanna & emma på middag hos lovisa. Vi åt taco =) mumms! Sen kom paddan,robin & seif dit så hade vi chillkrök. Ja det var mys! fast vi somnade halv 8 och vaknade 11 -.- så inte så mycket sömn fick man.

Söndag: Robin skjusa hem oss, när jag kom hem så åt jag taco igen :O haha tjockis.. inte bara taco utan massa mer. Jag äter alltid skit mycket när jag är bakis xD haha soo mee ;) Sen somnade jag iallafal vid 4 och vakna halv 8 av att johanna ringer mig, sååå typiskt när man är skit trött och bara vill sova. Sen så drog jag ut med Johanna vid 9 och kom hem vid halv 11. HAHAH, jag och johanna satt och snacka om det vi hade gjort i lördags.. dog typ :D paddan gav mig ett stort gott skratt ;)

Måndag (idag): Vaknade en timma för tidigt -.- så jag vart klar vid 9 (böjade 20 över 10) så jag somnade om ett tag.. orkade inte med engelska så nu är jag hemma =) ska vara med Julia idag. Var ju ett tag sen, men vet inte vad vi ska göra. Kanske blir att man bara stannar hemma idag. Är ju fortfarande skit trött :( får aldrig sova fan!

Nu: Ska jag ladda in ny musik på min MP3. Hade ju tappat bort den, sen när jag städa under min säng hitta jag massvis med bortglömda saker.. ja, dels min MP3 ;) så de nice ..

puss /nadya


RSS 2.0